Uw beoordeling: 4.8
Rating: 4.8 - 6 stemmen

porzellantreff.de Kortingscode & Coupons

Hieronder vindt u 3 geldige kortingscodes en promoties die in juli 2024 voor porzellantreff.de zullen werken

Porzellantreff.de is een online winkel van porselein, glas, keramiek servies en bestek uit Duitsland met Europese topmerken zoals Villeroy & Boch, Rosenthal, Rosenthal Versace, Wedgwood en Le Creuset. Voor elk porseleinmerk kunt u een van onze Porzellantreff Coupon uit de onderstaande lijst gebruiken.

De ervaring van deze winkel is meer dan 15 jaar, wat betekent dat het keramische artikelen in Duitsland en over de hele wereld heeft verkocht aan meer dan een half miljoen kopers. Omdat ze een van de grootste aardewerkwinkels zijn, zijn de prijzen gemiddeld 20% lager bij gebruik van een kortingsbon van porzellantreff.de.

Keramiek, porselein, glas, keramisch servies en bestekproducten worden wereldwijd per koerier rechtstreeks vanuit Duitsland geleverd. Voor een betere communicatie met klanten zijn zowel de online winkelpagina als de online ondersteuning in het Engels, Duits en Russisch.

Een coupon van porzellantreff.de kan worden gebruikt voor elk van de 125,000 producten die permanent in voorraad zijn. Online winkelen kan worden betaald met creditcard of bankpas, VISA, Mastercard, Maestro of JCB via bankoverschrijving of PayPal.

...Lees verder