Uw beoordeling: 5.0
Rating: 4.7 - 6 stemmen

IHG Kortingscode en coupons

Hieronder vind je 17 geldige kortingscodes en promoties die in juli 2024 voor IHG werken

IHG is een van 's werelds beste hotelbedrijven met aanwezigheid in bijna 100 landen. IHG biedt een breed scala aan hotels voor een redelijke prijs. IHG is geliefd bij miljoenen consumenten over de hele wereld, omdat ons belangrijkste doel klanttevredenheid is. De IHG-couponcode vindt u hieronder en is erg populair.

Als u op zoek bent naar reisaanbiedingen, kunt u tot wel 20% besparen door uw verblijf van tevoren te boeken. Anders gezegd: u ziet bijna alle beschikbare aanbiedingen van IHG op precies dezelfde halte. Met IHG-hotels over de hele wereld kunt u een verblijf reserveren in een paar van 's werelds grootste zaken- en cultuurknooppunten en met een selectie van merken tegen verschillende prijscategorieën hoeft u geen bank te breken om erin te blijven. Elk hotel biedt verschillende inwisselniveaus, zodat u uw beloningen echt kunt optimaliseren. U kunt ook huisdiervriendelijke hotels selecteren. Het doel van de IHG-bedrijvengroep is altijd gericht geweest op het leveren van pure luxe en echte gastvrijheid aan hun klanten. Simpel gezegd, er zijn massa's vertrouwde namen om uit te kiezen en we hebben nog niet eens een aantal van de minder bekende merken genoemd. Het kiezen van het perfecte IHG-merk is de eerste stap naar het vinden van uw perfecte verblijf, maar houdt u niet alleen aan de namen die je kent.

Met de IHG-hotelcoupons kunt u een geweldig vakantiepakket afsluiten en als u vroeg boekt, bespaart u ongetwijfeld meer. Normaal gesproken is er een klein vakje op de afrekenpagina om u eraan te herinneren een Kortingscode in te gaan. Het artikel moet onbeschadigd zijn. IHG Kortingscode is speciaal gecodeerd voor artikelen die mogelijk in de aanbieding zijn. Aangezien u de IHG Kortingscode kunt toepassen en de korting automatisch ontvangt op uw allereerste rit in de VS, worden uw IHG Rewards Club-punten geleverd met een voucher die via de IHG-site op uw account moet worden toegepast.

...Lees verder